Bellen?

Over Infra Communicatie

Infra Communicatie is de naam waaronder Marcel Steinbach fotografeert in de bouw.

Marcel begon als hobby foto blogger van bouwprojecten. Dit deed hij op infrafotografie.nl. Langzaam kwamen hier steeds vaker betaalde opdrachten uit. Het fotoblog groeide uit tot een bedrijf.

Een aantal keer is de website vernieuwd en geprofessionaliseerd. In 2019 is de volgende stap genomen. De website infrafotografie.nl is veranderd naar Infa Communicatie. 

Wat doet Infra Communicatie

Infra Communicatie levert fotoreportages van projecten in aanbouw. De opdrachtgever bepaald waar de focus op gaat liggen. Vaak is dit op mensen, werkzaamheden, veiligheid of het project in haar omgeving.

Waarom Infra Communicatie

Infra Communicatie is specialist op het gebied van fotograferen in de bouw en infra. Door een oprechte interesse in het werk legt hij makkelijk contact met alle mannen op het project. Hij weet wat de machines doen en weet daardoor de juiste onderwerpen te fotograferen.

Marcel spreekt de taal van de bouw en kent de mentaliteit. Hierdoor weet hij waar hij moet zijn, of beter even niet. Werknemers kunnen hun werk ongestoord blijven. Er wordt goed opgelet of er niet in de weg wordt gelopen.

Tenslotte weet Marcel mooie foto's te maken met maar weinig apparatuur. Een paar lenzen, een goede camera en een flitser volstaan meestal al. Alles in één rugzak. Dit scheelt tijd bij het fotograferen en is veilig op moeilijk toegankelijke plaatsen.

Mochten er speciale wensen zijn waar meer apparatuur voor nodig is, bijvoorbeeld dronebeelden, dan kan dat ook (op aanvraag).

De voordelen op een rij

  • Zelfstandig fotograferend
  • Centraal in het land gevestigd
  • Dagelijks op de bouwplaats
  • Betrouwbaar; in afspraken en kwaliteit
  • Snel
  • Goede prijs-prestatie verhouding

Veiligheidscertificaten: